Barman na imprezy The Bomblers

The Bomblers, czyli barmani na wesele, to firma, która powstała z inicjatywy dwóch katowickich barmanów, którzy od lat działają w gastronomii na terenie województwa śląskiego. Wykorzystując doświadczenie zdobyte w pracy za barem w różnego rodzaju lokalach oraz na imprezach, od dużych festiwali po wesela, postanowiliśmy stworzyć projekt, którego celem jest popularyzacja kultury picia cocktaili w klasycznej formie… i dobra zabawa przy okazji.

Pragniemy wykorzystać naszą wiedzę i pasję do rozpowszechnienia sztuki dotyczącej łączenia alkoholi w wyjątkowe mieszanki, które dostarczają niezwykłych doświadczeń i pozwalają odkrywać wyjątkową paletę smaków.

Dlatego postanowiliśmy zostać barmanami mobilnymi – możesz nas wynająć na wesela, imprezy integracyjne czy innego typu eventy. Jesteśmy otwarci na każdą propozycję i możemy zagwarantować ci, że drinki oferowane w naszym barze mobilnym zaspokoją gusta Twoich gości.

Logo Bomblers

Dlaczego my?

W The Bomblers bardzo poważnie podchodzimy do powierzonych nam zadań. Chcemy, aby wyjątkowy dla ciebie dzień był idealny, także dzięki przygotowanym przez nas cocktailom. Zapoznaj się z ofertą naszego drink baru, a także dowiedz się, jak działa barman na wesele.

Doświadczenie

Mimo iż ciągle czujemy się młodo, to śmiało można powiedzieć, że jesteśmy weteranami gastronomii. Przez wiele lat zdobywaliśmy wiedzę dotyczącą organizacji eventów, przygotowania drinków oraz obsługi gości. Początek naszej przygody ze sztuką barmańską sięga 2011 roku. Teraz postanowiliśmy to wykorzystać, oferując usługi barmana na eventy.

Profesjonalizm

Cocktaile w The Bomblers przygotowują zawodowcy, którzy ukończyli kursy prowadzone przez Ogólnopolską Szkołę Barmanów. Na co dzień pracują oni w najlepszych lokalach gastronomicznych, regularnie uczestnicząc w szkoleniach poszerzających ich wiedzę dotyczącą alkoholi oraz ich mieszania.

Pasja

Obsługa gości to dla nas nie tylko praca. Chcemy sprawiać, aby czuli się oni wyjątkowo na twojej imprezie, a widok ich zadowolenia po każdym łyku przygotowanych przez nas cocktaili daje nam ogromną satysfakcję i motywację do działania.

Barmani na Śląsku

Paweł Sitko

Swoje pierwsze kroki w gastronomi stawiał w katowickim klubie Katofonia. Trafił tam w 2014 roku i szybko złapał barmańskiego bakcyla, którego zaszczepili w nim bardziej doświadczeni koledzy. Z roku na rok zdobywał kolejne barmańskie szlify, poszerzając zarówno swoją wiedzę, jak i umiejętności. Począwszy od 2015, przez trzy kolejne lata, wakacje spędza pracując w Kontenerach Kultury, mieszczących się w Parku Śląskim. Od 2017 związany z klubem Magazyn, a od czasu do czasu spotkać go można także w Rajzefiber. Przez ponad sześć lat za barem uczestniczył w licznych szkoleniach i warsztatach, kończąc między innymi kurs barmański przeprowadzany przez Ogólnopolską Szkołę Barmanów.

Łukasz Ciszewski

Z gastronomią związany od 2011 roku, kiedy to rozpoczął pracę w Arkadach. Dwa lata później wskoczył za bar w muzycznym klubie Katofonia, gdzie od 2015 pełnił funkcję menagera, kierując także mieszczącymi się w Parku Śląskim Kontenerami Kultury. Od 2017 zarządza klubem Magazyn, mieszczącym się na ulicy Mariackiej w Katowicach. W czasie swojej ponad dziesięcioletniej kariery uczestniczył konkursach barmańskich i szkoleniach, a także zajmował się organizacją i obsługą przeróżnych eventów. Przez te lata posiadł ogromne doświadczenie, zarówno w pracy za barem, jak i w zarządzaniu i planowaniu imprez.

masz pytania?